dsc04160.jpg

2015-ben, a "kreatív kirakat" verseny újra a Design+ rendezvénysorozat keretein belül került megrendezésre. Az idei téma ihletője az elmúlt évekhez hasonlóan, újra egy kultusz film címe volt:

Kincs, ami nincs


Kirakatunk a KARE egyedi designvilágú tárgyait vonta be az enteriőrbe, helyezte új megvilágításba, ezzel többféle továbbgondolásra, értelmezésre  késztetve a szakmai zsűrit és a Design+ látogatóit: kinek-kinek ki, vagy mi a legfontosabb kincse, ami nincs?

Amíg készült a kirakat, mi magunk is alakítottuk, formáltuk azt, pillanatnyi benyomásaink, érzéseink szerint. Szerettük volna, ha a látogatók is hasonlóképpen fogadnák a látványt és keresnék meg azt a bizonyos kincset... az ő kincsüket...

Tervezői szándékunk úgy tűnik, hogy célba ért, hiszen a verseny eredménye, nagy örömünkre:

I. helyezés

A pályázatok bírálatát,  4 fős zsűri: Fónagy Dóra építész, belsőépítész, Medveczky Kazimir belsőépítész, Göbölyös Kristóf belsőépítész, Pozsonyi József építész, belsőépítész, formatervező végezték.

A mi értékelésünk:

" Tömören, konceptuálisan oldották meg a feladatot, így a design, mint marketing eszköz hatékonyan tudott érvényesülni. Lendületes, kör alakú, dinamikus telepítése, magát a szemlélőt is a mozgás részévé teszi. Kevés lényegre törő eszközzel, erős gondolatiságot fejez ki. A zsűri egybehangzó véleménye alapján példaértékű megoldásnak értékelte."

Ebben a bejegyzésben csak munkaközi fotókat osztunk meg veletek, hogy ezúttal az útkeresésünk és a kincshez való közelebb jutásunk kerüljön előtérbe.

dsc04189.jpg

dsc04162.jpg

dsc04185.JPG

dsc04173.JPG

dsc04222.jpg

dsc04214.jpg

dsc04177.jpg

dsc04155.jpg

dsc04253.JPG

dsc04235.jpg

dsc04180.jpg

dsc04157.jpg

dsc04233.JPG

 

Szerző: Molnár J.

Szólj hozzá!

Címkék: kincs ami nincs design+ I. helyezés kreatív kirakat verseny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr787450622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása