Just in Time decemberi clubnap
2013.01.15. 10:24
Lassan újra találkozunk a JUST in TIME club januári összejövetelén. Addig is fogadjátok szeretettel a decemberi alkalom képeit.
A Púder Bárszínházban vendégeink voltak: LIPHER TAMÁS, a BorsGasztrobár séfje és tulajdonosa és VILÁG VIKTOR kreatív cukrász.
Amikor meghívtuk Tamást és Viktort, akkor arra gondoltunk, hogy a karácsonyi ünnepi ételek elkészítéséhez majd jó tippeket fognak nekünk adni. Olyannyira túlmutatott az egész beszélgetés ezen, hogy azóta többen komoly változtatásokat vezettünk be étrendünkben és a felhasználandó nyersanyagok tekintetében.
Elsorolni sem lehet, hogy mennyi témát érintettünk az ételbe kerülő só minőségétől, színétől és származási helyétől kezdve a halak és vadak elkészítésén át a gluténérzékenyek és cukorbetegek étrendjéig. Sok-sok kérdésünk volt és természetesen mindegyikre nagyon érdekes választ kaptunk. Sok esetben megdöbbentünk, hogy "ez ennyire egyszerű lenne?", vagy "ez eszembe sem jutott volna!", de az is többször előfordult, hogy "erről életemben nem hallottam".
Az este zárásaként három különleges levest kóstolhattunk meg. Az összeállítások elképesztőek voltak! Meggyes lilakáposzta leves, kókuszos-chilis sütőtökleves és füstölt fokhagyma leves.
Természetesen nagyon jól éreztük magunkat és ezúton is szeretnénk mindkét vendégünknek megköszönni, hogy eljöttek hozzánk és pletykálkodtak velünk.
A clubnapon készült fotókat pedig köszönjünk Váczy Tündének.
LIPHER TAMÁS séf
VILÁG VIKTOR kreatív cukrász
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek