design+ kirakatverseny

2012.05.10. 20:45

 KISZELY BEÁTA VÁZLATTERVE

Iskolánk idén is meghívást kapott a MAXCity Design+ kiállításán megrendezésre kerülő kirakatversenyre. A téma az 5. elem volt. Kiszely Beáta képzőművész, lakberendező készítette ezt a nagyon érdekes, különleges kirakatot.

"TŰZ – VÍZ – FÖLD – LEVEGŐ

Ez a négy elem alkotja világunkat.

… és van az 5. elem.

Egy felsőbb rendező erő, amely a káoszt, a bonyolultságot, a rendetlenséget, a zavart, feszültséget, a rombolást, pusztítást, túltechnizálást hivatott átalakítani, feloldani renddé, egyszerűvé, tisztává, nyugalommá, teremtéssé.

A tér aranymetszésében egy erős fényforrás (500W-os ceruza halogén), a színes ledszalagok találkozási csomópontjából indítja el a kompozíciót, aminek hatására a színes mobíliák robbanásszerűen szóródnak szét a térben. Fotelek, székek, komód, szekrény, lámpák színesek, sokfélék...

Ez a  feszültség-káosz felébresztheti a rend iránti vágyat, generálhat új és tiszta gondolatokat a mai társadalmi problémák felismerésére."

Kiszely Beáta

Ilyen lett a kész kirakat!

 
 

Szerző: Molnár J.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr384501027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása