Képek és zene a youtube-on

2011.12.17. 08:12

A Junior Art Center lakberendező iskola és a SzépLak folyóirat közös fotópályázatára Váczy Győző egy szép zenét komponált a képekhez. Ez az összeállítás látható volt az ünnepségen. Az eredetileg 50 perces összeállítást 16 percesre kellett szűkíteni, hogy a youtube-ra felkerülhessen, de a végén minden alkotó nevét olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel!

Szerző: Molnár J.

komment

Címkék: fotópályázat győző junior váczy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr603470296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sz@rkupac · www.facebook.com/mettor/photos_albums 2011.12.17. 17:39:27

Egyrészt köszönöm, hogy - ha díjazott nem is lettem, de - a beküldött 7 fotóból 5 megjelent a filmben, azonban - üröm az örömben... - más neve alatt...! (8'40"-nél MOLNÁR TIBOR van kiírva, bár ekkor láthatóak a fotóim 8'50"-ig, s csak a végén, egy villanásnyira van a nevem,(N.Z.) mintha csak az az 1 kép lenne...)
Jó lenne, ha kijavítanák...
Tisztelettel: Nemes Zoltán 'mettor'

Molnár J. 2011.12.17. 18:02:53

Igen... Ez elképzelhető. Azért is írtam a blogon, hogy sajnos egy nagyon hosszú (majdnem 50 perces) anyagot kellett a youtube időkorlátja miatt megrövidíteni. Ezért elképzelhető, (sőt tudom is, hogy van ilyen), hogy lemaradtak nevek, képek. Arra törekedtünk, hogy a végén minden alkotó neve fel legyen maradéktalanul sorolva.
Ez a válogatás egyébként csak a hangulatokhoz igazodó képekről szólt, nem a díjazottakról, nem arról, hogy kinek hány képe volt eredetileg.

Sajnálom, ha a legjobb szándékunk ellenére valamit elrontottunk. Üdvözlettel: Csiszár Judit a blog szerkesztője

sz@rkupac · www.facebook.com/mettor/photos_albums 2011.12.17. 18:12:11

@Csiszár Judit:

Köszönöm, rendben (végül is túlélem...)
Z.

Molnár J. 2011.12.17. 18:18:02

@sz@rkupac: Egyébként az egész összeállítás úgy készült, hogy ha több kép jelenik meg az adott alkotótól, akkor utolsó képhez van kiírva a név. MINDENKINÉL! De ha tudjuk javítjuk a kérése szerint.
Üdvözlettel: Judit
süti beállítások módosítása