évzáró

2011.07.07. 07:43

 

Véget ért a 2010-2011-es tanév a Junior Art Center lakberendező iskolában!

 

Hagyományainkhoz hűen oklevél átadó ünnepséggel és az azt követő bulival zártuk az elmúlt időszakot. A helyszín a különleges hangulatú Aquamarina hajó-hotel étterme és  nyitott fedélzete volt.

A végzett hallgatóink kitűnő eredményt értek el. Ezúton is gratulálunk nekik! Bizonyítványaikat Kővári Judit oktatási igazgató köszöntője után a csoportjuk vezető tanárától vehették át.

A Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és elnökségi tagjai is gratuláltak a végzősöknek.

Az iskola köszönetet mondott oktatóinak, tanárainak és az intézményt  képviselő és segítő kollégáknak, lakberendezőknek.

Hallgatóink szavazatai alapján az év tanára Zsankó László, az év hallgatója pedig Gere Krisztina lett. Ők Domonkos Gábor szobrászművész alkotását vehették át. Gratulálunk!

A jókedvű társaság az este folyamán a meghívott vendégekkel, rokonokkal és ismerősökkel 70-80 főre bővült. A finom vacsorát együtt fogyasztottuk el.

Az este zárásaként tombolahúzáson lehetett nyerni értékes és kevésbé értékes ajándékokat.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és jövőre az iskola 20 éves születésnapi rendezvényén is ott lesztek! Várunk benneteket!

(A képeket a "szerda délutános" végzős csoport bocsájtotta rendelkezésünkre.)

 

Szerző: Molnár J.

Szólj hozzá!

Címkék: art évzáró center junior

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr853046249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása