Vendégkönyv

2011.05.12. 08:50

 

A crossover tér-installációt megtekintők egy vendégkönyvbe jegyezhették be véleményüket, jókívánságaikat.

Íme néhány a szívünknek kedves bejegyzés:

„Gratulálok az elkészített alkotásokhoz. Mindegyik egy kis epizódként ábrázolja az alkotó elképzelését. A külön egymástól független megvalósítások a megtekintés után egy egységes harmonikus kis világba röpítik a látogatót. Köszönöm, hogy megtekinthettem ezt a kiállítást! Külön gratulálok a hölgynek a négy elem közötti táncművészetéhez. Sikerült teljesen az installációk melletti idézetekkel, illetve kiírásokkal belehelyezni magam az elképzelésekbe. Elismerésem Krisztinának a pöttyöződések elkészítéséhez, illetve köszönöm Tündének a szívélyes „tárlatvezetést”.”

 

„Szevasztok!

Nagyon vagány programot állítottatok össze. Alig akarok innen elmenni! Köszönöm.”

 

„Ez a kiállítás (enteriőr) művészeti crossover koncepció Milánóban is megállná a helyét! Indulás a világsikerért! Gratulálok!”

 

„Gratulálok, és köszönöm a lehetőséget. Igazi töltekező helyet sikerült varázsolnotok.”

 

Gyönyörű kiállítást sikerült összehoznotok. A zene, a látvány és a hely hangulatának kompozíciója egyszerűen csodálatos. További sok sikert kívánok az elkövetkező munkáitokhoz.”

 

Szerző: Molnár J.

1 komment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr932897534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvaczi 2011.05.12. 21:31:02

Ez jó mulatság, férfi munka volt!
süti beállítások módosítása