NYERTÜNK!

2011.05.10. 11:21

 

 

 

 

 

 A MAXCity Design+ rendezvénysorozat keretein belül lezajlott a "Vissza a jövőbe" kirakattervező verseny, ahol a csapatunk

első helyezést

ért el.

A Junior Art Center lakberendező iskola ezúton is köszönetet mond az alkotóknak!

A csapat tagjai:

Horváth Eszter

Joszkin Ágnes

Komlósi Kata

Sziráki Noémi

Plesa Ildikó

lakberendezők.

 

 

A kirakat üvegére egy hatalmas 3D szemüveg került, amely  interaktivitásra ösztönöz, hiszen hívogatja a szemlélőt, hogy lépjen közelebb, kukkantson be.

A két lencse mögött - az időutazásra utalva - két különböző idősík enteriőrjei kerültek elhelyezésre. A két szoba egymás szimmetrikus leképezése. Ezeket egy tükrös függöny választja el egymástól, így ha valamelyik lencsén bepillantva belátunk a másik kirakatba is, az a benyomásunk lehet, mintha ott a szoba egy másik idősíkban tükröződne vissza. A jelenkori enteriőrben látható festményen az óra visszafelé jár - a múltbéli enteriőrben rendesen.

A kirakatban több utalás is van a Vissza a jövőbe című filmre. Ezek felfedezésére és a kirakat megtekintésére még van időtök, hiszen azok még két hétig láthatók lesznek a MAXCityben.

Látogassatok ki és nézelődjetek!

 

Szerző: Molnár J.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr82892645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása