Fall in love

2017.10.17. 20:28

Szerző: BENCSIK BARBARA

FALL IN LOVE

A vénasszonyok nyara véget ért. Végérvényesen beköszöntött az ősz, mely sokakat inspirál arra, hogy otthonukat felöltöztessék az aktuális évszaknak megfelelően. A lehullott falevelek és a termések kiváló lehetőséget adnak arra, hogy egy egyszerű ötlettel hangulatos dekorációt készítsünk ajtónkra, asztalunkra vagy a lakásunk, házunk bármely pontjára. Mostani blogbejegyzésemből ilyen alkotásokhoz meríthettek ötleteket. Ahhoz hogy az őszi hangulat uralkodjon otthonunkban, nem kell sok dolog.

Minden szezonban nagy érdeklődés mutatkozik a kopogtatók iránt. Egyes virágboltok még workshopokat is szerveznek, hogy  közösen készíthessük el egyedi ajtódíszünket. Ha olcsóbb, otthon könnyedén megvalósítható dekorációra vágyunk, a korábban említett faleveleket és terméseket tűzzük, vagy ragaszuk egy koszorú alapra, mely méltó dísze lehet bármilyen bejáratnak.

Íme néhány példa:

1.jpg

2.jpg

3.jpg
Egyik kedvencem egy egyszerű, és mutatós dekoráció, mely nem csak ajtódíszként funkcionálhat. Zsákanyagból és pár tobozból akár el is tudjuk készíteni. Nektek, hogy tetszik?

 4.jpg

Az alábbi installáció egyszerű ugyan de, az őszi hangulatot abszolút tükröző összeállítás a verandánkra vagy teraszunkra.

5.jpg 

 Lámpásokba nem csak gyertyát hanem dísztököket, tobozokat is rakhatunk. A végeredmény önmagáért beszél.

6.jpg 

Több idő áll rendelkezésre az alkotáshoz, hogy egy komolyabb összeállítással örvendeztesd meg a családot és látogatóidat? Akkor nézzünk pár bonyolultabb, de igazán megnyerő kültéri kompozíciót.

7.jpg

8.jpg

9.jpg 

Az asztali díszek is igen meghatározó elemei az őszi hangulatnak. Erre láthatunk pár tippet száraz virágokból és tökökből.

10.jpg

11.jpg

Ezzel az évszakkal nem csak a csodás színek, hanem a rövidebb nappalok és a beköszönő hideg is együtt jár. Ennek köszönhetően megszaporodhatnak a gyertyák és a mécsesek lakásunkban.

Íme pár fényt és melegséget árasztó javaslat:

12.jpg

13.jpg

A hideg beköszöntével központi szerepet kap a kandalló, melyet különböző stílusokhoz illeszkedve varázsolhatunk hangulatossá.  A működő kandallók dekorálásával, azonban legyünk óvatosak, könnyen lángra kaphatnak alkotásaink!!!

14.jpg

15.jpg  

A bejegyzésemnek köszönhetően remélem mindenki kedvet kapott egy kis gyűjtögetésre, kirándulásra az erdőben, valamint ihletet meríthetett otthona dekorálásához.


Képek: innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen

 

 

Szerző: Molnár J.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr9313005778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása