Posztolunk – tanulunk

2017.10.04. 16:17

A 2017-18-as tanév első szemeszterére egy különleges feladattal készültem az egyik csoportomnak. Arra kértem őket, hogy alkossanak egy nagy teamet, amiben mindannyian vállalnak valamilyen szerepet. Megkapják erre az időszakra az iskola blogját, amivel bátran dolgozhatnak.

Az első megbeszélés meglepő témákat és vállalásokat hozott. Elrugaszkodva a sokszor ismétlődő témáktól, mint a tárgyaljunk ki minden helyiséget, adjunk berendezési tippeket, néhány nagyon érdekes ötlet vetődött fel. Reméljük, hogy mindent sikerül megvalósítanunk, hogy sokat tanulunk belőle és örömünkre szolgálna, ha ti, kedves olvasók, követők szeretettel fogadnátok.

Ezen a héten a lakásfotózás szükségességére, annak apró trükkjeire fókuszálunk egy profi segítségével.

Később téma lesz például a bútorművészet, az ünnepi készülődés, élménybeszámolókat, programajánlókat olvashatunk és ennek a gyönyörű szakmának a jogi hátterébe is kapunk betekintést.

Előre is köszönünk minden érdeklődést, lájkot, megosztást!

Junioros régi és új diákok! Számítunk a támogatásotokra!

Én sok szép pillanatot, elismerést és sikereket kívánok nektek!

Molnár Judit

 

 

 

Szerző: Molnár J.

komment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://juniorhome.blog.hu/api/trackback/id/tr5312928303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása